Microblog: A very long article Wikipedia article on the orientation of toilet paper [Jun 7th, 22:52] [R]

Sunday, May 30th, 2021

Ella ja kaverit 1

Translation: [ Google ]

Categories: [ Books ]

Ella ja kiristäjä

ISBN: 9789513171568

Ella on ensimmäisellä luokalla. Kun opettaja näyttää huolestuneelta, Ella ja hänen kaverinsa päättelevät, että häntä kiristetään. He seuraavat häntä kun hän menee matkalaukku kädessä illalla puistoon (matkalaukku on luultavasti täynnä rahaa kiristäjälle), mutta lopuksi saadaan tietää että opettaja on mennyt hiljattain naimisiin, ja että hän on menossa häämatkalle.

Ella teatterissa

Ellan luokka järjestelee koulujuhliin joulukuvaelmaa. Lapset ja opettaja käyvät ensin teatterissa katsomasa miten näytelmiä esitetään. Lapset sekaantuvat näytelmän kulkuun, mutta yleisö tykkää siitä silti. Kouluvuoden lopussa he esittelevät joulukuvaelman. Se ei mene ihan putkeen, mutta yleisö on silti tyytyväinen.

Ella luokkaretkellä

Ellan luokka lähtee viimeisenä koulupäivänä luokkaretkelle. Kun he saapuvat museoon, ensimmäiseen pysähdyspaikkaan, opettaja huomaa että hän on unohtanut rahansa kouluun ja vaikka lapsilla on rahaa ja voisivat päästää sisään, hän ei voi ja sen takia hän riittelee kassanhoitajan kanssa. He sitten menevät ruokalaan, jossa lapset sekaantuvat ruoanlaittoon, ja lopuksi he menevät eläintarhaan, missä he tekevät myös tyhmyyksiä. Kun he tulevat takaisin kouluun, melkein kaikki menevät kotiin, paitsi yksi lapsi joka on lukossa koulussa. Hän menee ulos ikkunan kautta puuhun, mutta tarvitsee palomiehien apua koska hän ei osaa tulla puusta alas.

[ Posted on May 30th, 2021 at 16:34 | no comment | ]

Trackback Address

https://weber.fi.eu.org/blog/Livres/ella_ja_kaverit_1.trackback

Comments

No comment

Add comments

You can use the following HTML tags: <p>, <br>, <em> <strong>, <pre>. URLs starting with http:// will automatically be turned into hyperlinks.

(optional)
(optional)


Save my Name and URL/Email for next time

20 / 5 =