Microblog: A very long article Wikipedia article on the orientation of toilet paper [Jun 7th, 22:52] [R]

Friday, April 28th, 2023

Jäinen lohikäärme

Translation: [ Google ]

Categories: [ Books ]

Maailmanrekisteri

Vanha nainen käy postitoimistolla. Siellä on uusi kone, jonka avulla voidaan nähdä reaaliaikaisesti koko maailman ihmisten nimet, osoitteet jne. Hän löytää hänen poikansa nimen, joka yhtäkkiä katoaa. Vähän myöhemmin tulee poliisi, joka kertoo, että poika on juuri kuollut.

Jäinen vaeltaja

Eliö, joka oli jäätynyt komeetan sisälle, alkaa kasvaa, kun koomeetta sulaa Auringon lähestyessä. Eliö myös huomaa, kun Maasta tuleva luotain laskeutuu.

Pääjohtaja

Nainen on valittu Yhtiön uudeksi pääjohtajaksi. Hän oli entisen pääjohtajan sihteeri, joka on oikeastaan vuosien ajan johtanut yhtiötä.

Syrjäinen maailma

Mies vastanottaa telepaattisia viestejä avaruuden oliolta.

Ran palvelija

Kloonausteknologialla elvytetään egyptiläinen muumio.

Mies tulevaisuudesta

Mies kosiskelee kertojaa. Hän yllättävästi tietää kaikesta mistä nainen tykkää, ja he lopuksi menevät naimisiin. Yhtenä päivänä mies katoaa; kirjeessä hän selittää, että hän on aikasilmukan vanki ja on mennyt takaisin päivään, jolloin he ensimmäistä kertaa tapasivat.

Lumiyö

Kaksi lasta valvoavat yöllä, koska he haluavat nähdä, kun myrskykoneet poistavat lumet kaupungista.

Tulppaanikukkula

Avaruusaluksia laskeutuu ympäri maailmaa. Pian tämän jälkeen melkein kaikki ihmiset kuolevat. Kertoja on yksi selviytyjistä. Hän tapaa muutaman ihmisen ja yhdessä he yrittävät vastaiskua. He huomaavat, että avaruusalusten lähellä heillä on taikavoimia, joita he oppivat käyttämään hyökkääjiä vastaan.

Jäinen kohtaus

Ihmiset, jotka lähettivät luotaimen komeetan pinnalle, yrittävät ymmärtää, mikä outojen signaalien lähde voisi olla, ja päättelevät, että komeetan sisällä asuu olio.

Yksin

Kertoja nauhoitti kohtauksen rakastajansa kanssa. Kun rakastaja meni matkalle, kertoja soittaa nauhoituksen suoraan hänen mieleensä.

Universaalinen rakkaus

Kun ydinsota lähestyy maailmaa, avaruusoliot lisäävät ihmisten rakkautta. Tulos on että kaikki ihmiset ovat orgian keskellä, kun automaattiset ohjukset osuvat maahan.

Vankila

Syntymä, vauvan näkökulmasta.

[ Posted on April 28th, 2023 at 15:12 | no comment | ]