Microblog: A very long article Wikipedia article on the orientation of toilet paper [Jun 7th, 22:52] [R]

Wednesday, January 31st, 2007

Postin tuo Pate jokaisen luo

Translation: [ Google ]

Categories: [ Grumbling ]

http://www.posti.fi/

© Posti Oyj

Palokan posti muutti Euromarketiin muutama kuukausi sitten. Nyt ei enää ole postitoimistoa, vain postiluukku Euromarketin infotiskin vieressä. Siellä ei ole enää postineitejä vaan Euromarketin työntekijöitä, jotka palvelivat myös infotiskillä. Hyvä juttu on, että aukioloajat ovat 7-21. Huonot jutut ovat, että…

Ensimmäisellä kerralla halusin lähettää painavan kirjen Ranskaan, mutta työntkijä ei tiennyt missä laatikossa postimerkit olivat. Toisella kerralla, hän unohti kertoa postinkantajalle että minulle oli saapunut paketti, ja minulla oli pakko mennä sinne ja valittaa. Kolmannella kerralla, minulla oli ilmoituskortti, mutta työntekijä ei löytänyt pakettiani, koska hän oli liimannut siihen väärän viivakoodimerkin ja laittanut pakettin väärään paikkaan.

Mitä tapahtuu seuraavalla kerralla?

[ Posted on January 31st, 2007 at 18:20 | no comment | ]

Friday, January 19th, 2007

Spam (bis)

Translation: [ Google | Babelfish ]

Categories: [ Blog ]

Since I had an increasing amount of spam going through my spam filter, I decided in mid-December to block all comments until I come up with a better solution. From now on, sending comments is possible again, but the content will not be displayed immediately if it contains any URL, or if an URL has been input into the the URL field.

De plus en plus de spam parvenait à se faufiler à travers mon filtre à spam, j'avais donc décidé à la mi-décembre d'interdire les commentaires jusqu'à ce que je trouve une meilleure solution. À partir de maintenant il est à nouveau possible de poster des commentaires, mais le contenu n'en sera pas affiché immédiatement s'il comporte des URL, ou si une URL a été saisie dans le champ URL.

Joulukuun puolivälissä estin blogin kommentit, koska sain liikaa roskapostia suodattimesta huolimatta. Nyt on taas mahdollista lähettää kommentteja, mutta niiden sisältö ei näy heti, jos kommentissa tai sen URL-kentässä on linkkejä.

[ Posted on January 19th, 2007 at 11:34 | no comment | ]